Beste abonnee,

Dank voor je belangstelling voor mijn blogs. Ik zie het abonneebestand geleidelijk groeien en beschouw dat als een blijk van waardering. 

Als trouwe volger van deze site zul je vast gemerkt hebben dat ik me het laatste jaar veelvuldig heb bezig gehouden met ‘leesplezier’. Allerlei blogs waren gewijd aan aspecten die ermee te maken hadden. 

Ik heb overwogen om een boek te schrijven over leesplezier: om het in de vorm van werkwoorden te ‘vangen’. Dat blijf ik doen – ik heb alleen besloten dat het geen boek gaat worden maar een site. En het mooie nieuws is: die site is er nu, online en wel en heet www.blijmeteenboek.nl.

Neem er gerust een kijkje en je zult zien dat ik een aantal eerdere blogs over leesplezier heb gekopieerd naar deze site. Er staat ook nieuw materiaal op. De opzet is wat anders dan bij harmklifman.nl. Op blijmeteenboek.nl komen bijvoorbeeld ook interviews te staan. Ik hoop dat je de opzet waardeert!

Ik ga gewoon verder met harmklifman.nl voor bijdragen over filosofie, wandelen, taal. Misschien minder frequent dan voorheen, maar wel dóór. Wil je de blogs blijven ontvangen, dan hoef je niets te doen. Ze komen, net als voorheen, vanzelf in je inbox.

Als je daarnaast belangstelling hebt voor al het materiaal dat gaat verschijnen op blijmeteenboek.nl, dan kun je je ook daarvoor abonneren. Natuurlijk op die site. Van harte welkom!

Share